Close

ЧЕТИ С МЕН!

Здравейте, приятели на книгите!

В подкрепа на кампанията на МОН „Чети с мен!“ за поощряване на детското четене, с любезното съдействие на Столична библиотека и нейния директор госпожа Юлия Цинзова, по покана на ръководството, учителския колектив и библиотеката на нашето училище, в продължение на два месеца бяха организирани и провеждани презентации-беседи с учениците от среден курс (5,6,7.клас). Ръководител на проекта е Марчела Борисова от Столична библиотека с екип: Здравка, Таня, Нели, Роси, Велислава, Ирина, Светла и стажантката Камелия.

Благодарим на всички участници за усилията, сърдечността и споделената отговорност! Ще продължим своите срещи по пътя към четенето и разбирането през втория учебен срок и с малките ученици – 1,2,3,4.клас 🙂

ЧЕТИ С МЕН!

Още една отворена книга..

Още една протегната ръка..

Още една стъпка към доверието и приятелството…

Още малко радост от очакването и надеждата…

Още мъничко обич…..

Мъничко тревога…

И специалното усещане за истинско общуване, в което всеки се е почувствал докоснат по своему..

На снимките ще видите Марчела, Здравка и Камелия с ученици от 6г клас с класен ръководител госпожа Екатерина Софрониева, които всеки вторник вечер съдействаха за посрещането на гостите от библиотеката с добро поведение, отзивчивост и дружелюбност.

„Здравей!!!“ ти казват Калина, Сияна, Маргарита, Изабел, Бояна, Паула, Елена, Антоанета, Невена, Мериан, Пресиян, Александър, Златомир, Влади, Йоан и Матей.

Бъди просто ти! Разгърни любима книга и я сподели с приятели! Вземи цветен маркер и изпрати своето послание към другите с думи, рисунка и усмивка! 🙂 Нека това бъде нашата книга..

ЧЕТИ С МЕН!